Web Feb

Welkom bij Surinam Words, het spel waar jij voor eens en voor altijd kan laten zie wie de echte sranangman is. Het is de bedoeling dat je de surinaamse woorden die je ziet kunt vertalen naar het nederlands of engels. Maar ben je de echte sranagmang kun je ook de woorden in het surinaams schrijven.

Over Ons

Ook maken wij met onze studenten Software Development, Evenement Management en Administratie

http://rocbattle.nl/

een rekengame die we ROC Battle http://rocbattle.nl/ hebben genoemd om student van het 16 jaar of ouder die op het MBO zitten te helpen met rekenen. Iedereen werkt samen om de studenten naar een hoger reken niveau te brengen.

Oprichters/Managers/Stage-Begeleiders: Daniel en Randy.

Software development: Jan Willem, Vitja, Levi, Devin.

Software development 2: Alessio, Sahel.

Evenement management: Virgil, Priscilla, Manuel.

Evenement management 2: Delano, Lisa, Ruth.

Waarom dit spel?

Met dit spel willen we het Surinaams taalonderwijs stimuleren. Surinamers zijn verspreid over heel de wereld, Het grootste gedeelte van de surinaamse diaspora zijn te vinden Nederland, Nederlandse Antillen en Amerika Vaak kennen 2e generatie en 3e de kinderen van de diaspora de taal niet meer zo goed. Daarom is het goed om met de taal bezigt te zijn. Dan blijven zij de connectie houden met onze afkomst. Dit spel is gemaakt door De-fence works ism Stichting mevrouw Robinson

Wil je ook het taal onderwijs stimuleren. Steun stichting mevrouw Robinson zodat we dit spel kunnen uitbreiden naar een online lesmethode om te gebruiken op de school? Sponsor ons dan.

Stichting Mevrouw Robinson

NL67INGB0675183804

Ovv: Surinam words

We zijn blij met elk bedrag

image

Invite Friends and Win Rewards.Join Suriname Games today